Δεύτερη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ για Μαναβή, Τριανταφυλλίδη

BEACH VOLLEYBALL ,

Με ένα ασημένιο μετάλλιο ξεκίνησε και επίσημα η πορεία της Δήμητρας Μαναβή και της Λίζας Τριανταφυλλίδη ως δίδυμο στην άμμο. Μαναβή και Τριανταφυλλίδη ξεκίνησαν ιδανικά τις διεθνείς υποχρεώσεις τους, κατακτώντας την 2η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ που διεξήχθη στο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκαν και τα δύο σετ του τελικού κόντρα στις Ολλανδές Ντρίσεν, Ντε Γιονγκ, λυγίζοντας στο φινάλε των σετ με 2-0 (21-18, 21-18). Μάλιστα την ίδια ομάδα είχαν αντιμετωπίσει και στον 3ο γύρο της διοργάνωσης και είχαν επικρατήσει εύκολα με 21-14 και 21-16.

Η Εθνική μας ομάδα μαζί με τις Ελένη Αλεξόγλου και Μυρτώ Πασχαλάκη που βγήκαν 7ες στην διοργάνωση θα παραμείνουν στην πόλη της Τουρκίας, καθώς από 17 έως 19 Μαΐου στην ίδια εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί ο όμιλος της Β' φάσης του Προολυμπιακού τουρνουά. Μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Στάθη Χανδρινό θα συνεχίσουν στο Μπαλικεσίρ τις προπονήσεις και θα προετοιμαστούν για το Beach Volley Nations Cup μαζί ομάδες από την οικοδέσποινα Τουρκία, την Τσεχία, την Φινλανδία, την Δανία και την Βόρεια Ιρλανδία.

Σχετικά Άρθρα