Η επίσημη συνέντευξη Τύπου του KEFALONIA JUNIORS FINALS Κ22 "VAGGELIS KOUTOULEAS"

BEACH VOLLEYBALL ,

Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου ‘’Ο Κέφαλος’’ άνοιξε η αυλαία του KEFALONIA JUNIORS FINALS Κ22 "VAGGELIS KOUTOULEAS" που θα διεξαχθεί στην παραλία Άι Χέλης από 26 έως 28 Ιουλίου.

Στην συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αργοστολίου Μιχαλάτος Θεόφιλος, η Αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας και απόδημου Ελληνισμού Ελένη Παπαναστασάτου, ο Πρόεδρος Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου Θεόδωρος Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος Σωματείου BV Ammos, Φώτης Αυγουστάτος και δυο αθλητές η Ευα Ηλιάδη (από τον ΠΑΟΚ) και η Σίλβια Αλεξοπούλου (Από την Παναχαϊκη), οι οποίες συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θα αγωνιστούν με κεφαλονίτισσες συμπαίκτριες (Σοφία Λούκα και Αμαλία Αυγουστάτου).

Τονίστηκε για μία ακόμη φορά, ότι η Κεφαλονιά και η όμορφη παραλία του Αη Χέλη, έχει όλα τα … προσόντα για να τραβήξει μεγάλες διοργανώσεις στο Beach Volley και ίσως τα επόμενα χρόνια να δούμε και ανάλογη διοργάνωση στην πλατεία Αργοστολίου.

«Καταφέραμε και φέτος να έχουμε να έχουμε μια πολύ σημαντική διοργάνωση στην Κεφαλονια και σε ακόμα μεγαλύτερη κατηγορία. Θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε αυτή την πρωτοβουλία και να ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα αυτό» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Οι δύο αθλήτριες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Κεφαλονιά και τις παραλίες του νησιού, ενώ ο Φώτης Αυγουστάτος, τόνισε πως το beach volley είναι «αγώνας, χαρά, αγάπη και σεβασμός προσπαθώντας να στρέψουμε τα νέα παιδιά μακριά από την απομόνωση μέσα σε μία οθόνη, που επιτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων και γι αυτό κάναμε το BV Ammos και πρέπει να επικροτούμε κάθε δράση αθλητική και πολιτιστική. Στόχος μας δεν είναι να βγάλουμε πρωταθλητές, στόχος μας είναι να βγάλουμε χαρούμενους και υγιείς ανθρώπους».

Φωτογραφίες: Μάκης Λεκατσάς.

Σχετικά Άρθρα