Χαράλαμπος Παπαδογούλας: Οι πρώτες εμπειρίες από το Παρίσι και η Ελληνική κοινότητα στο μπιτς βόλεϊ

BEACH VOLLEYBALL ,

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Χαράλαμπος Παπαδογούλας ο οποίος μετράει αντίστροφα για την συμμετοχή του στην τρίτη Ολυμπιάδα της πλούσιας καριέρας του. Ο κορυφαίος Έλληνας ρέφερι της άμμου και από τους καλύτερους στον κόσμο (αν όχι ο καλύτερος) μοιράζεται τις πρώτες του εντυπώσεις από την πρωτεύουσα της Γαλλίας και κάνει τις συγκρίσεις του σε σχέση με το Ρίο (2016) και το Τόκιο (2021).

«Από την ημέρα που φτάσαμε στο Παρίσι είμαστε μόνο στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο με πολλά μίτινγκ. Η εγκατάσταση είναι φανταστική. Ένα τέτοιο γήπεδο με φόντο τον Πύργο του Άιφελ είναι μοναδικό» ήταν το πρώτο σχόλιο του Λαρισαίου διαιτητή και στην συνέχεια έκανε την σύγκριση με τους Ολυμπιακούς στην Βραζιλία το 2016 και στο Τόκιο το 2021.

«Σε σχέση με την Βραζιλία η οργάνωση εδώ είναι πολύ καλύτερη. Στο Τόκιο ήταν διαφορετική περίπτωση γιατί υπήρχε και ο κορονοϊός και τα πρωτόκολλα ήταν αυστηρά. Σίγουρα υπάρχει αρκετή αστυνόμευση στο Παρίσι, καθώς υπάρχει φόβος και οι δρόμοι στην εγκατάσταση του μπιτς βόλεϊ είναι κλειστοί, όπως και θα κλείσει και ο Πύργος του Άιφελ κατά την διάρκεια του τουρνουά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανυπομονούμε να δούμε και φιλάθλους στις κερκίδες, καθώς στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα».

Στην διοργάνωση του μπιτς βόλεϊ εκτός από τον Μπάμπη Παπαδογούλα θα βρίσκονται και άλλοι Έλληνες που θα εργαστούν, όπως ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Νίκος Σοφιανός που θα συμμετέχει στην τρίτη του Ολυμπιάδα (Σίδνεϊ 2000, Αθήνα 2004) και ο Μιχάλης Τσιντομηνάς που θα ζήσει ξανά την εμπειρία μετά την Αθήνα το 2004.

«Χάρηκα που είδα και τον κ. Σοφιανό και τον κ. Τσιντομηνά και ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί. Πλέον περιμένουμε την τελετή έναρξης που θα πάμε να παρακολουθήσουμε και μετά θα ετοιμαστούμε για την έναρξη των αγώνων».


Σχετικά Άρθρα