PIRAEUS MASTERS: Παπαδημητρίου, Τζιουμάκας κατέκτησαν τον τίτλο στην πλατεία Κοραή

BEACH VOLLEYBALL ,

Θοδωρής Παπαδημητρίου και Στέλιος Τζιουμάκας κατέκτησαν τον πρώτο τους φετινό τίτλο παίρνοντας τη ρεβάνς από τους Ιάσωνα Κανέλλο, Παναγιώτη Ιωαννίδη για την ήττα στη Θεσσαλονίκη.

Οι τελευταίοι είχαν επικρατήσει με 2-1 πριν από 15 ημέρες στο THESSALONIKI MASTERS, ωστόσο ο σημερινός τελικός ήταν μια διαφορετική ιστορία με τους Θοδωρή και Στέλιο να επικρατούν με 2-0 (21-16, 21- 

Στο πρώτο σετ Ιωαννίδης, Κανέλλος ξεκίνησαν καλύτερα καθώς ξέφυγαν νωρίς με 4-1, 6-3 αλλά με επιμέρους σκορ 1-6 Παπαδημητρίου, Τζιουμάκας προσπέρασαν με 7-9 για να ακολουθήσει μάχη πόντο με πόντο μέχρι το 15-15. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Παναγιώτης, Ιάσωνας έκαναν μαζεμένα λάθη για να χάσουν το σετ με 16-21.

Αυτή η εξέλιξη άλλαξε το μομέντουμ με τους Θοδωρή, Στέλιο να είναι εντυπωσιακή στην εκκίνηση του δεύτερου σετ όπου προηγήθηκαν με 0-6 με τον δεύτερο να χαρίζει ορισμένες εντυπωσιακές στιγμές στο φιλέ με τα μπλοκ του! 

Κανέλος και Ιωαννίδης προσπάθησαν να επιστρέψουν, όμως ουσιαστικά απείλησαν με μια απίθανη ανατροπή στο φινάλε. Εκεί όπου το 13-19 έγινε 16-19 και 18-20 (φοβερό μπλοκ Ιωαννίδη), αλλά ο Τζιουμάκας τελείωσε την επόμενη φάση και μαζί και το ματς.

Σχετικά Άρθρα