PIRAEUS MASTERS: Οι απονομές και οι βραβεύσεις στην πλατεία Κοραή

BEACH VOLLEYBALL ,

Με τις απονομές στους νικητές, στις νικήτριες, στους φιναλίστ και με τις βραβεύσεις έπεσε η αυλαία του Piraeus Masters στην πλατεία Κοραή. Αναλυτικά:

Την απονομή του ασημένιου μεταλλίου στην Ευανθία Μπαλδώκα και την Χρύσα Γιαννέλου έκαναν η ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. Έφη Χρόνη-Έρωτα και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Πειραιά Νίκος Γέμελος.

Την απονομή του χρυσού μεταλλίου στις νικήτριες του Piraeus Masters Λίζα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μαναβή έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος φόρεσε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος της κόρης του, Λίζας, σε μία συγκινητική στιγμή στην πλατεία Κοραή.

Τα έπαθλα στις νικήτριες έδωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος.

Στους άνδρες, τα ασημένια μετάλλια στον Ιάσονα Κανέλλο και στον Παναγιώτη Ιωαννίδη έδωσε ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Θανάση Μπελιγράτης και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Νεκτάριος Χαλβατζής.

Τα χρυσά μετάλλια στον Θοδωρή Παπαδημητρίου και Στέλιο Τζιουμάκα έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Τα έπαθλα στους νικητές απένειμε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Ανάμεσα στους δύο τελικούς, η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε την Πόλα Κίτσου και τον Παύλο Μπελιγράτη για την προσφορά τους στο μπιτς βόλεϊ. Την απονομή έκαναν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδάις Γιώργος Καραμπέτσος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Πειραιά για την άριστη συνδιοργάνωση του Piraeus Masters. Την πλάκετα στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη έδωσε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Αναμνηστική πλακέτα απένειμε η Ομοσπονδία στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Δήμου Πειραιά Νίκο Γέμελο, την οποία παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή.

Ο Δήμος Πειραιά απένειμε στον Πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο ένα αγαλματίδιο με τον Λέων του Πειραιά. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Σχετικά Άρθρα