Ξύπνησαν αναμνήσεις στο Karavi Club - Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για το Schinias Masters

BEACH VOLLEYBALL ,

Στο Karavi Club στον Σχινιά διεξήχθη το 3ο και τελευταίο τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2024 και πλέον μετράμε αντίστροφα για την διεξαγωγή των τελικών στην πλατεία Συντάγματος για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε άνδρες και γυναίκες.

Το Schinias Masters που διεξήχθη με την συνδιοργάνωση της Ε.Ο.ΠΕ. με τον Δήμο Μαραθώνα και το Karavi Club, ξύπνησε σε όλους όσοι βρέθηκαν στον Σχινιά αναμνήσεις από μεγάλες στιγμές του ελληνικού και διεθνούς μπιτς βόλεϊ, καθώς στις κορυφαίες εγκαταστάσεις έχουν φιλοξενηθεί στο παρελθόν ουκ ολίγα σπουδαία τουρνουά του αθλήματος. Μάλιστα στο Karavi Club είχε φιλοξενηθεί τουρνουά από το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της άμμου το 1994 και φέτος συμπλήρωσε 45 χρόνια «ζωής», καθώς ιδρύθηκε το 1979.

Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς όλους τους συντελεστές της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης και ιδιαίτερα προς:

Τον συνδιοργανωτή Δήμο Μαραθώνα και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Τάσο Χρυσίνα για την συμβολή τους στο Schinias Masters.

Το Karavi Club και τον ιδιοκτήτη Μπάμπη Μανιάτη, καθώς και όλο του το επιτελείο για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς κάτω από δύσκολες συνθήκες με τις υψηλές θερμοκρασίες για να μην λείψει τίποτα στους αθλητές και στις αθλήτριες.

Τους επίσημους χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2024, το Lipton Ice Tea, το Borotalco με τα καινοτόμα αποσμητικά σώματος, τη RIO mare ηγέτη στην κατηγορία Κονσερβοποιημένου Τόνου και την εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Befon, καθώς και τους επίσημους υποστηρικτές το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και την GALA.

Η Ομοσπονδία θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην διοργάνωση, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους του Τύπου και ιδιαίτερα στα σωματεία Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα και Ε.Σ. Νέας Μάκρης για την υποστήριξή τους με την παροχή νεαρών αθλητών και αθλητριών από τις ακαδημίες βόλεϊ.

Ευχαριστίες και στην  Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την υψηλού επιπέδου παραγωγή των τελικών, την Avena.gr για το live streaming των αγώνων καθώς και στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Σχετικά Άρθρα