Πέμπτες στην Ευρώπη Αλεξόγλου και Πασχαλάκη

BEACH VOLLEYBALL ,

Την άκρως τιμητική 5η θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία κάτω των 18 ετών κατέκτησαν η Ελένη Αλεξόγλου και η Μυρτώ Πασχαλάκη.

Το δίδυμο από την Θεσσαλονίκη που ήταν η μικρότερη ηλικιακά ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 που ολοκληρώνεται σήμερα στην Γεωργία (14 η Αλεξόγλου, 16 η Πασχαλάκη) επιστρέφει στη βάση του με ρεκόρ 5-1 στην διοργάνωση, χάνοντας μόνο από την Αυστριακές Χόχεναουρ, Μπέργκερ στον προημιτελικό, οι οποίες μάλιστα έχουν προκριθεί στον τελικό και διεκδικούν τον τίτλο.

Στον αγώνα για την 5η θέση, Αλεξόγλου και Πασχαλάκη νίκησαν τις Ολλανδές Βίτε, Έκχοφ με 2-0 (21-15, 21-16) μετά από 30 λεπτά αγώνα και έκλεισαν με νίκη την διοργάνωση.

«Ολοκληρώσαμε την διοργάνωση με νίκη και μόλις μία ήττα, απέναντι στην Αυστρία. Είμαστε χαρούμενες με την Μυρτώ για την πορεία που είχαμε και είμαστε έτοιμες να διεκδικήσουμε στο μέλλον ακόμα περισσότερα πράγματα» δήλωσε η Ελένη Αλεξόγλου, με την Μυρτώ Πασχαλάκη να συμπληρώνει:

«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένες από αυτό που καταφέραμε, τελειώνοντας το τουρνουά έχοντας μόνο μία ήττα, απέναντι στο φαβορί. Θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που μας στηρίζουν την Βιβή Βλάχου, την Ελπινίκη Ζωίδου, την Κατερίνα Λιόφτημ την Κορίνα Κουκουδίτσκα και την Ζωή Παπουνίδου».

Σχετικά Άρθρα