Η Ελένη Αλεξόγλου και η Μυρτώ Πασχαλάκη είναι έτοιμες για το Athens Finals (vid)

BEACH VOLLEYBALL ,

Λίγες ημέρες μετά την κατάληψη της 5ης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18, η Ελένη Αλεξόγλου με την Μυρτώ Πασχαλάκη μετρούν αντίστροφα για την συμμετοχή τους στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στην πλατεία Συντάγματος.

Το δίδυμο από την Θεσσαλονίκη που θα είναι η μικρότερη ηλικιακά ομάδα στην διοργάνωση βρέθηκαν στο press event του Athens Finals και μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα μίλησαν για την διοργάνωση στην πλατεία Συντάγματος, ενώ έκαναν και τον απολογισμό τους από το ευρωπαϊκό Κ18 στην Γεωργία

«Ήταν πολύ ωραία στο ευρωπαϊκο Κ18. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και η 5η θέση ήταν αυτή που μας αναλογούσε. Έχουμε παίξει ξανά στο Σύνταγμα για το τουρνουά τζούνιορ. Μας αρέσει πολύ το γήπεδο όπως έχει στηθεί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» δήλωσε η Ελένη Αλεξόγλου, με την Μυρτώ Πασχαλάκη να συμπληρώνει:

«Η διοργάνωση του ευρωπαϊκού Κ18 ήταν η καλύτερη που έχουμε συμμετάσχει. Το ευχαριστηθήκαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όσον αφορά την διοργάνωση στο Σύνταγμα, η εγκατάσταση είναι υπέροχη όπως ήταν και πέρυσι. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα