Athens Finals: Το καλύτερο φινάλε στην πλατεία Συντάγματος

BEACH VOLLEYBALL ,

Η αυλαία του Athens Finals στο κέντρο της Αθήνας έπεσε με τις κερκίδες ασφυκτικά γεμάτες και με αρκετό κόσμο περιμετρικά των εγκαταστάσεων να παρακολουθεί τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες και τις απονομές στους νικητές και στους φιναλίστ.

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, της Προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και οι βραβεύσεις του 30ου Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Λίζα Τριανταφυλλίδη, για δεύτερη συνολικά φορά η Δήμητρα Μαναβή κατέκτησαν τον τίτλο, ενώ στους άνδρες ο Αντιόλ Κόλα με τον Βαγγέλη Σιδέρη πανηγύρισαν τον παρθενικό τους πρωτάθλημα στην άμμο.

Οι απονομές σε άνδρες και γυναίκες

Τα χρυσά μετάλλια και τα κύπελλα στις πρωταθλήτριες Ελλάδας, Λίζα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μαναβή έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Τα ασημένια μετάλλια στις δευτεραθλήτριες Ελλάδας, Διονυσία Μάτιου και Ιωάννα Περδικάκη έδωσαν η Ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. Έφη Χρόνη-Έρωτα και ο εκπρόσωπος της Pepsico Παναγιώτης Αποστολόπουλος.

Τα χάλκινα μετάλλια στις τριταθλήτριες Ελλάδας, Δήμητρα Καραγκούνη και Ευανθία Λάβδα έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αθηναίων Βασίλης Μπόκος και ο Marketing Manager της Pepsico Παναγιώτης Αποστολόπουλος.

Τα χρυσά μετάλλια και τα κύπελλα στους πρωταθλητές Ελλάδας, Αντιόλ Κόλα και Βαγγέλη Σιδέρη έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Τα ασημένια μετάλλια στους δευτεραθλητές Ελλάδας, Ιάσονα Κανέλλο και Παναγιώτη Ιωαννίδη έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελένη Καζάκου.

Τα χάλκινα μετάλλια στους τριταθλητές Ελλάδας, Σταύρο Ντάλλα και Δημήτρη Χατζηνικολάου έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και Ελένη Καζάκου.

Όλοι οι αθλητές και όλες οι αθλήτριες παρέλαβαν δώρα από τους επίσημους χορηγούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, το RIO mare και το brand Borotalco.

Τριανταφυλλίδη και Κόλα τα βραβεία MVP

Η Λίζα Τριανταφυλλίδη στις γυναίκες και ο Αντιόλ Κόλα στους άνδρες πήραν τα βραβεία του MVP.

Η Τριανταφυλλίδη το παρέλαβε από τον country manager της Bolton Hellas Γιώργο Τσακαλάκη και ο Κόλα από τον Marketing Manager της Pepsico Παναγιώτης Αποστολόπουλος.

Οι βραβεύσεις


Όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και στο Athens Finals η Ε.Ο.ΠΕ. βράβευσε το μικρότερο ηλικιακά ball boy ή ball girl του τουρνουά. Η Αντιόπη Ποθητάκη παρέλαβε από τον Αντιόλ Κόλα και την Ιωάννα Περδικάκη.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Αθηναίων για την άριστη συνδιοργάνωση του Athens Finals. Την πλακέτα παρέλαβε ο Δήμαρχος Χάρης Δούκας από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Νεκτάριο Χαλβατζή.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. για την άριστη συνδιοργάνωση του Athens Finals. Την πλακέτα παρέλαβε η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Ελένη Ζωντήρου από την Ταμία της Ομοσπονδίας Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Πλακέτα παρέλαβε και η Ε.Ο.ΠΕ. από τον Δήμο Αθηναίων και τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα και την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Ελένη Ζωντήρου να την δίνουν στον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Νεκτάριο Χαλβατζή και στην Ταμία Έφη Χρόνη-Έρωτα αντίστοιχα.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και η ΕΡΤ για την στήριξή της στο Ελληνικό βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ. Την πλακέτα από τον Δήμαρχο Αθηναίων παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής προγράμματος της Δημόσιας Τηλεόρασης Κώστας Παπαβασιλείου.

Σχετικά Άρθρα