Athens Finals 2024: Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για τον επίλογο του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley

BEACH VOLLEYBALL ,

Μία μαγευτική εβδομάδα στην πλατεία Συντάγματος ολοκληρώθηκε με το Athens Finals να γράφει τον ιδανικό επίλογο στο 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley.

Η κεντρική πλατεία της Αθήνας για πέντε ημέρες μεταμορφώθηκε σε μία επιβλητική αθλητική εγκατάσταση, προσελκύοντας πλήθος θεατών που απόλαυσαν συναρπαστικούς αγώνες, με την διοργάνωση να κορυφώνεται το βράδυ της Κυριακής με τους τελικούς που ανέδειξαν τους πρωταθλητές Ελλάδας για το 2024.

Οι καλύτερες ομάδες της χώρας σε άνδρες και γυναίκες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης. Η αυλαία έπεσε σε γεμάτες κερκίδες με τις απονομές και χειροκροτήματα για τις πρωταθλήτριες Δήμητρα Μαναβή, Λίζα Τριανταφυλλίδη και Αντιόλ Κόλα, Βαγγέλη Σιδέρη αλλά και για όλες τις ομάδες που ανέβηκαν στο βάθρο.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας, το Athens Finals για άλλη μία χρονιά συγκέντρωσε χιλιάδες θεατές που είχαν δημιουργήσει ουρές για να βρουν μία θέση στις κερκίδες και εκατοντάδες φίλαθλοι περιμετρικά της εγκατάστασης παρακολουθούσαν τους αγώνες από την γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί.

Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση, που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες στην καρδιά του καλοκαιριού.

Έτσι, η Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί τον συνδιοργανωτή Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κύριο Χάρη Δούκα και την Πρόεδρο κυρία Ελένη Ζωντήρου που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την ιδέα να αναδειχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας στην πλατεία Συντάγματος.

Όλους τους συνεργάτες τους στον Δήμο Αθηναίων και τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., την καθαριότητα, την ασφάλεια και τις λοιπές υπηρεσίες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Τους επίσημους χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2024, το Lipton Ice Tea, το Borotalco με τα καινοτόμα αποσμητικά σώματος, τη RIO mare ηγέτη στην κατηγορία Κονσερβοποιημένου Τόνου και την εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Befon, καθώς και τους επίσημους υποστηρικτές το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center για την παροχή ασθενοφόρου κατά την διάρκεια των αγώνων και την GALA. Τον επίσημο χορηγό του Athens Finals το προϊόν Arla Protein, τον χορηγό επικοινωνίας Αθήνα 9.84, καθώς και όλους τους δημοσιογράφους και τα μέσα που πρόβαλαν την διοργάνωση.

Τέλος, όλους τους εθελοντές (μικρούς και μεγάλους) και τους εργαζόμενους στην διοργάνωση, την εταιρεία παραγωγής Avena.gr για το live streaming, καθώς την ΕΡΤ ΑΕ για την υψηλού επιπέδου μετάδοση των τελικών.

Σχετικά Άρθρα