Η Κεφαλονιά φιλοξενεί τα τελικά του Κ22 - η νέα γενιά του άμμου στην παραλία Άι Χέλης

BEACH VOLLEYBALL ,

Οι τελικές φάσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς ξεκινούν αυτή την εβδομάδα με πρώτη το KEFALONIA JUNIORS FINALS Κ22 "VAGGELIS KOUTOULEAS" που θα διεξαχθεί από 26 έως 28 Ιουλίου στην παραλία Άι Χέλης στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Η διοργάνωση ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού άσσου που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν δύο χρόνια. Ο Βαγγέλης Κουτουλέας ήταν ένας αθλητής και προπονητής που ήταν παράδειγμα αποφασιστικότητας και αφοσίωσης και μέσω της τελικής φάσης του Κ22 τιμάται η μνήμη και η προσφορά του, καθώς πάντα στόχος του ήταν η ανάπτυξη στις μικρές ηλικίες που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε από όλα τα πόστα.

Συνδιοργανωτές του Κ22 JUNIORS FINALS "VAGGELIS KOUTOULEAS" μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είναι o Δήμος Αργοστολίου, ο σύλλογος BV Ammos και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η παραλία Άι Χέλης φιλοξένησε για πρώτη φορά τουρνουά Open τζούνιορς το 2021 και το 2022, πέρυσι διοργάνωσε τα τελικά του Κ19 και φέτος οι συνδιοργανωτές φορείς προχώρησαν στην επόμενη ηλικιακή κατηγορία.

Συνολικά 29 ομάδες (17 νέων ανδρών, 12 νέων γυναικών) θα αγωνιστούν στην άμμο της παραλίας του Δήμου Αργοστολίου και το πρώτο σερβίς των αγώνων θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (26/7) με τους προκριματικούς αγώνες στην κατηγορία νέων ανδρών.

Οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.

Οι Entry List νέων ανδρών ΕΔΩ.

Οι Entry List νέων γυναικών ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα