PATRAS "ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ" OPEN: Πρώτοι και καλύτεροι Κόλα, Σιδέρης και Μάτιου, Περδικάκη

BEACH VOLLEYBALL ,

Το δεύτερό τους χρυσό μετάλλιο σε τουρνουά Open του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ πανηγύρισαν στην Πάτρα ο Αντιόλ Κόλα με τον Βαγγέλη Σιδέρη, ενώ η Ιωάννα Περδικάκη με την Διονυσία Μάτιου στην δεύτερη φετινή διοργάνωση ως δίδυμο πανηγύρισαν και αυτές την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Το PATRAS OPEN που ήταν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ήταν αφιερωμένο στο Χάρισε Ζωή, το Κέντρο Προσέλκυσης και Ενημέρωσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Πανεπιστημίου Πατρών, που με συνεχείς δράσεις το τριήμερο ενημέρωνε και έκανε εγγραφές με νέους εθελοντές δότες και διεξήχθη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Κόλα και Σιδέρης μετά από δύο αποκλεισμούς στους ομίλους των τουρνουά Masters σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά, επέστρεψαν στο βάθρο κατακτώντας το Open της Πάτρας στις εγκαταστάσεις του Patras Beach House. Μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό απέναντι στον Γιώργο Καντιώτη και τον Παναγιώτη Ιωαννίδη που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, στον τελικό δεν δυσκολεύτηκαν τόσο απέναντι στους Δωδεκανήσιους Δημήτρη Καλιόζη, Γιάννη Καρδούλια τους οποίους και νίκησαν μετά από 35 λεπτά με 2-0 (21-13, 21-14) σετ.

Λίγες ημέρες πριν το τρίτο και τελευταίο τουρνουά Masters, Διονυσία Μάτιου και Ιωάννα Περδικάκη που θα συνεχίσουν το σιρκουί ως δίδυμο (μετά την κλήση της Γεωργίνας Αντωνακάκη στην Εθνική γυναικών) έδειξαν έτοιμες να διεκδικήσουν με αξιώσεις το Schninias Masters, κατακτώντας χωρίς απώλεια σετ το τουρνουά Open στην Πάτρα. Στον τελικό, χρειάστηκαν 33 λεπτά για να νικήσουν με 2-0 (21-11, 21-11) σετ την Ελένη Χαντζή και την Λήδα Σαριδάκη, οι οποίες αγωνίστηκαν ως ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά.

Σχετικά Άρθρα