Αλεξόγλου και Πασχαλάκη ετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ Κ18 στην Γεωργία

BEACH VOLLEYBALL ,

Στο δεύτερό τους Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 ετοιμάζονται να συμμετάσχουν η Ελένη Αλεξόγλου με την Μυρτώ Πασχαλάκη.

Το νεαρό δίδυμο από την Θεσσαλονίκη μαζί με τον προπονητή τους Ηλία Ζωλασταθιάδη θα αναχωρήσουν το βράδυ της Τρίτης (9/7) για την πρωτεύουσα της Γεωργίας, την Τιφλίδα και από εκεί θα μεταβούν οδικώς για την πόλη Κακρέτι, εκεί όπου θα διεξαχθεί η διοργάνωση από 11 έως 14 Ιουλίου.

Αλεξόγλου και Πασχαλάκη που αγωνίζονται με επιτυχία φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, αφήνουν για λίγο τις εγχώριες υποχρεώσεις τους και στρέφουν το ενδιαφέρον τους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18.

Η Ελληνική ομάδα βρίσκεται ήδη στο κυρίως ταμπλό και θα περιμένει την ολοκλήρωση των προκριματικών για να μάθει τους αντίπαλούς τους στον όμιλο που θα προκύψουν μετά από κλήρωση.

Είναι η δεύτερη φορά που η Ελένη Αλεξόγλου και η Μυρτώ Πασχαλάκη θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση, καθώς πέρυσι στην Μαδρίτη που είχε φιλοξενηθεί το τουρνουά είχαν πάρει την 13η θέση.

Μάλιστα, Αλεξόγλου και Πασχαλάκη θα συμμετάσχουν σε δύο εβδομάδες και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ20, όπως επίσης και οι Δημήτρης Καλιόζης, Γιάννης Καρδούλιας.

Σχετικά Άρθρα