SCHINIAS MASTERS: Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιστρέφει στο Karavi Club

BEACH VOLLEYBALL ,

Από την Θεσσαλονίκη στον Πειραιά και τώρα στον Σχινιά… Πλέον μετράμε αντίστροφα για τον τρίτο σταθμό του πανελληνίου σιρκουΐ μπιτς που θα διεξαχθεί το τριήμερο 11-13 Ιουλίου.

Αν υπάρχει ένας χώρος στην ελληνική επικράτεια που να έχει συνδέσει διαχρονικά το όνομα του με το μπιτς βόλεϊ τότε αυτός δεν είναι άλλος από το Karavi Club στην παραλία Σχινιά.

Εκεί όπου στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί ουκ ολίγα σπουδαία τουρνουά του αθλήματος και διεθνείς διοργανώσεις (εκεί διεξήχθη το 1998 το 1ο Βαλκανικό Κ23 και το 1999 το παρθενικό Ευρωπαϊκό Κ22 ενώ τελευταίο μεγάλο τουρνουά ήταν ο όμιλος του Continental Cup το 2019), ενώ τώρα μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με τη διεξαγωγή του τρίτου τουρνουά masters της φετινής σεζόν.

Ένα τουρνουά που έρχεται να σπάσει τη... μονοτονία των μεγάλων αστικών κέντρων και των κεντρικών πλατειών, επαναφέροντας το μπιτς βόλεϊ στο φυσικό του χώρο.

Από τη στιγμή που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τους τελικούς στο Σύνταγμα (18-21 Ιουλίου) το SCHINIAS MASTERS είναι ουσιαστικά και η τελευταία ελπίδα των ομάδων για να μαζέψουν τους απαραίτητους βαθμούς και να βρεθούν στο ραντεβού των κορυφαίων.

Κι αυτή η συνθήκη, σε συνδυασμό με τα όσα έχουμε δει στα δύο προηγούμενα masters δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη προσμονή για τους αγώνες που αποτελούν μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ, του Δήμου Μαραθώνα και του Karavi Club.

Το πρώτο σερβίς στο Karavi Club θα δοθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου και οι τελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 13 Ιουλίου (17:00 ξεκινά αυτός των γυναικών).

Οι τελικοί του SCHINIAS MASTERS θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ, ενώ όλοι οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα μεταδοθούν μέσω live streaming μέσα από το κανάλι της ΕΟΠΕ στο youtube.

Επίσημοι χορηγοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2024 είναι το Lipton Ice Tea, το Borotalco με τα καινοτόμα αποσμητικά σώματος, η RIO mare ηγέτης στην κατηγορία Κονσερβοποιημένου Τόνου και η εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Befon.

Σχετικά Άρθρα