Schinias Masters: Η 12άδα του κυρίως ταμπλό των γυναικών

BEACH VOLLEYBALL ,

Το απόγευμα της Πέμπτης 11/7 ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά των γυναικών του Schinias Masters και προέκυψαν οι τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Μετά από 30 αναμετρήσεις στις εγκαταστάσεις του Karavi Club τα ζευγάρια των Ευανθία Λάβδα/Δήμητρα Καραγκούνη, Λόριν Μάλεσιτς/Μαργαρίτα Τόλη, Αναστασία Φωκιανού/Μαρία Σωτηρίου και Ντάνιεκε Πρινς/Μαρία Καραλιούτε είναι αυτά που εξασφάλισαν τη θέση τους στην 12άδα του ταμπλό των γυναικών.

Στους αγώνες πρόκρισης, το πρώτο εισιτήριο πήραν οι Ευανθία Λάβδα, Δήμητρα Καραγκούνη επικρατώντας της Γεωργίας Χατζηδημητρίου και της Ελπινίκης Ζωίδου με 2-0 (21-15, 21-12) για να ακολουθήσει η δύσκολη πρόκριση της Λόριν Μάλεσιτς και της Μαργαρίτας Τόλη επί της Άντζελας Παπά και της Χαράς Σπυροπούλου με 2-0 (23-21, 22-20) σετ.

Εντυπωσιακή πρόκριση με ανατροπή πήρε η Αναστασία Φωκιανού με την Μαρία Σωτηρίου, οι οποίες βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στις Παναγιώτα Βλασερού, Αλεξάνδρα Μιχαηλίδη αλλά στο τάι μπρέικ (11-21, 21-14, 17-15) πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για το ταμπλό μετά από 55 λεπτά αγώνα.

Την τελευταία θέση πήρε η Ολλανδή Ντάνιεκε Πρινς η οποία συμμετέχει για τρίτο τουρνουά στο Ελληνικό σιρκουί και αυτή τη φορά με συμπαίκτρια την Μαρία Καραλιούτε από την Λιθουανία πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη απέναντι στις νικήτριες του Florina Open, τις Θεσσαλονικιές Ειρήνη Αργυρίου, Κατερίνα Σακκά με 2-1 (21-19, 14-21, 15-09) σετ.

Το κυρίως ταμπλό των γυναικών του Schinias Masters

1. Πέρσα Σακελλαρίδη/Τατιάνα Μολδοβανίδη
2. Δήμητρα Μαναβή/Λίζα Τριανταφυλλίδη
3. Χρυσή Γιαννέλου/Ευανθία Μπαλδώκα
4. Ιφιγένεια Σαμπάτη/Αναστασία Σιρίνινα
5. Ιωάννα Περδικάκη/Διονυσία Μάτιου
6. Αθηνά Δηλαβέρη/Αρετή Τέζα
7. Κατερίνα Αλτίνη/Βούλη Κουρτίδου
8. Μαρία Πολονύφη/Γεωργία Σωτηροπούλου
9. Ευανθία Λάβδα/Δήμητρα Καραγκούνη
10. Λόριν Μάλεσιτς/Μαργαρίτα Τόλη
11. Αναστασία Φωκιανού/Μαρία Σωτηρίου
12. Ντάνιεκε Πρινς/Μαρία Καραλιούτε

Όλα τα αποτελέσματα των προκριματικών ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα