Schinias Masters: Αυτές είναι οι 12 ομάδες ανδρών που θα παλέψουν για τον τίτλο στο Karavi Club

BEACH VOLLEYBALL ,

Τα ζευγάρια Γιώργος Μονιάκης/Ατάμ Τσαλικιάν, Νίκος Ντόντης/Παύλος Παπασπύρος, Δημήτρης Καλιόζης/Γιάννης Καρδούλιας και Νίκος Μανιάτης/Σταύρος Βλαχάκης εξασφάλισαν την θέση τους για το κυρίως ταμπλό του Schinias Masters.

Συνολικά 28 ομάδες συμμετείχαν στα προκριματικά ανδρών του Schinias Masters και χρειάστηκαν 25 αγώνες στις εγκαταστάσεις του Karavi Club για να συμπληρωθεί το παζλ του ταμπλό.

Στον πρώτο αγώνα πρόκρισης μεγάλη νίκη πέτυχαν ο Νίκος Ντόντης με τον Παύλο Παπασπύρο, αφήνοντας εκτός συνέχεια τον Ιάσονα Κανέλλο και τον Βασίλη Κωστόπουλο νικώντας τους με 2-0 σετ με το εντυπωσιακό 32-30 στο δεύτερο σετ (22-20 το πρώτο).

Για πρώτη φορά στο φετινό σιρκουί προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό οι Δημήτρης Καλιόζης, Γιάννης Καρδούλιας με το δίδυμο από τα Δωδεκάνησα να επικρατεί στο τελευταίο του παιχνίδι με 2-0 (21-12, 21-1) σετ του Νίκου Δημόπουλου και του Φίλιπ Μάλεσιτς.

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχαν και ο Γιώργος Μονιάκης με τον Ατάμ Τσαλικιάν που νίκησαν με 2-0 (21-16, 21-19) σετ τους Αμερικανούς Μπεν Μάλεσιτς, Νόα Κιμπλ, ενώ και ο Νίκος Μανιάτης με τον Σταύρο Βλαχάκη θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος σε κυρίως ταμπλό τουρνουά Μαστερς, καθώς άφησαν εκτός 12αδας τον Κώστα Στάικο και τον Πλάτωνα Βογιατζόγλου με 2-1 (15-21, 21-16, 15-07) σετ.

Η 12άδα του κυρίως ταμπλό των ανδρών

1. Αντιόλ Κόλα/Βαγγέλης Σιδέρης
2. Στέλιος Τζιουμάκας/Θοδωρής Παπαδημητρίου
3. Χρήστος Τσιγαρίδας/Ιάκωβος Καφούρος
4. Αντώνης Καρύκας/Κώστας Βένιος
5. Σπύρος Καλούδης/Αίαντας Παπαδάκος
6. Σπύρος Τερζόγλου/Γιώργος Τερζόγλου
7. Μανώλης Δεληπρίμης/Γαβριήλ Σαλίτ
8. Σταύρος Ντάλλας/Δημήτρης Χατζηνικολάου
9. Νίκος Ντόντης/Παύλος Παπασπύρος
10. Δημήτρης Καλιόζης/Γιάννης Καρδούλιας
11. Νίκος Μανιάτης/Σταύρος Βλαχάκης
12. Γιώργος Μονιάκης/Ατάμ Τσαλικιάν

Όλα τα αποτελέσματα των προκριματικών ανδρών ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα