Schinias Masters: Οι απονομές και οι βραβεύσεις

BEACH VOLLEYBALL ,

Μετά από δύο συναρπαστικούς τελικούς στο κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης του Karavi Club πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και οι βραβεύσεις του Schinias Masters. 

Με τον ήλιο να βρίσκεται λίγο πριν την δύση του οι νικητές, οι νικήτριες και οι φιναλίστ παρέλαβαν τα έπαθλα και τα μετάλλια τους, ενώ πραγματοποιήθηκαν και οι τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους με μεγάλη προσφορά στο μπιτς βόλεϊ αλλά και στους συνδιοργανωτες του τρίτου φετινού τουρνουά Masters.

Την απονομή των ασημένιων μεταλλίων στις φιναλίστ Ευανθία Λάβδα, Δήμητρα Καραγκούνη έκανε ο ιδιοκτήτης του Karavi Club Μπάμπης Μανιάτης.

Τα χρυσά μετάλλια στις νικήτριες του Schinias Masters Δήμητρα Μαναβή, Λίζα Τριανταφυλλίδη έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Τα ασημένια μετάλλια στον Αντιόλ Κόλα και στον Βαγγέλη Σιδέρη απένειμε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Μαραθώνα Αναστάσιος Χρυσίνας.

Τα χρυσά μετάλλια στους νικητές Σταύρο Ντάλλα, Δημήτρη Χατζηνικολάου έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Τα έπαθλα στους νικητές και στις νικήτριες έδωσε ο Country Manager της Bolton Hellas Γιώργος Τσακαλάκης.

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα στο σωματείο ΜΕΣ Μαραθώνα για την συμβολή του στην διοργάνωση. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Νεκτάριος Χαλβατζής στην εκπρόσωπο του συλλόγου Βίκυ Χρυσάγη.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ηλία Αραμπατζή για την προσφορά του στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ. Την απονομή έκανε ο ιδιοκτήτης του Karavi Club Μπάμπης Μανιάτης.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ρούλη Αγραπιδάκη για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Νεκτάριος Χαλβατζής.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Μαραθώνα για την συνδιοργάνωση του Schinias Masters. Την πλακέτα από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Νεκτάριο Χαλβατζή παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αναστάσιος Χρυσίνας.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα στο Karavi Club για την συνδιοργάνωση του Schinias Masters. Την πλακέτα από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Νεκτάριο Χαλβατζή παρέλαβε ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων Μπάμπης Μανιάτης.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος της ΕΡΤ Κώστα Παπαβασιλείου. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Νεκτάριος Χαλβατζής.

Σχετικά Άρθρα